Πρίγκιπας σε κίνδυνο

της Kate Hilverost

Θέλω κι εγώ να το ζήσω το παραμύθι. Γιατί; Δεν κάνω εγώ για πριγκίπισσα; Δεν κατάλαβα; Δεν μου αντιστοιχεί κι εμένα ένας πρίγκιπας; Ένας βάτραχος που γίνεται πρίγκιπας, ένα κάτι τέλος πάντων;
Θέλω να γίνω πριγκίπισσα σας λέω. Με το στέμμα μου, με τις παραμάνες, τους νάνους, τις μάγισσες, την κακιά μητριά. Θέλω σας λέω. Και το happy end μου το θέλω και το «ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα».
Να ξεκινάει η ιστορία μου με το «Μια φορά κι έναν καιρό…», κάθε φορά και κάθε καιρός μαγεία να είναι. Και τη νεράιδα του παραμυθιού θέλω κι ας πραγματοποιήσει μόνο μια ευχή μου, δεν με πειράζει, θα αντέξω ακόμη κι αν με κάνει κολοκύθα για ένα χρόνο. Θέλω όμως να το ζήσω το παραμύθι, να το τολμήσω.
Τι με πειράζουν τα εμπόδια και οι φουρτούνες; Αν χρειαστεί αν μεταμφιεστώ και να πολεμήσω θα το κάνω κι αυτό δεν φοβάμαι. Ειδικά αν πρόκειται για τη ζωή του πρίγκιπα, θα τρέξω. «Πρίγκιπας σε κίνδυνο» μου αρέσει αυτός ο τίτλος για το παραμύθι μου. Αφού στο τέλος θα πάρω αυτό που θέλω τίποτα δεν με τρομάζει.
Θάρρος έχω, τόλμη έχω, όμορφη είμαι, η περιπέτεια μου αρέσει. Τι άλλο μένει; Πως θα ξεκινήσει η ιστορία μου;
Περιμένω. Βιαστείτε, θέλω το παραμύθι μου σας λέω.

Tags: Kate Hilverost, Πρίγκιπας σε κίνδυνο

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 shares

See You In FB