Όλες οι αισθήσεις σε λειτουργία

της Kate Hilverost

Όλες οι αισθήσεις σε λειτουργία
Δυο εντελώς διαφορετικά συναισθήματα στενά συνδεδεμένα.
Έχω αγαπήσει ανθρώπους περισσότερες φορές από μια. Αγάπησα ψυχές, προσπάθεια, ειλικρίνεια, στοργή και φροντίδα. Ερωτεύτηκα μονάχα μια, εμφάνιση, άνθρωπο, χαρακτήρα, τρέλα, ένα χαμόγελo, ένα μυστήριο και μια μαγεία.
Τι διαλέγω ανάμεσα στα δυο;
Τον έρωτα που με πήρε και με σήκωσε, με ξεσήκωσε.
Όλες οι αισθήσεις σε λειτουργία. Δεν πιστεύω πως υπάρχει για ένα τόσο βαθύ συναίσθημα δεύτερη ευκαιρία. Μια φορά, μια και καλή. Αλλάζει όλο σου το είναι. Δεν είναι μόνο το πάθος, η ένταση αλλά το καρδιοχτύπι, αυτό που λένε «πέρασες και με ρήμαξες». Δεν έχω νιώσει μεγαλύτερο φόβο, ανασφάλεια και πόνο και μόνο στην ιδέα ότι χάνω αυτόν τον έρωτα.
Τον είδα μέσα μου να μεγαλώνει, να ωριμάζει, να κλαίει και να είναι φτωχός. Με ή χωρίς ανταπόκριση, ίσως δεν έχει σημασία. Μοιάζει με οργή, με κατάρα, μοναξιά και θλίψη μαζί. Είναι δικός σου, κατάδικος σου, ζει για σένα και μέσα από εσένα.
Προστάτεψε τον, δείξτε τον εκεί που πρέπει και μην τον αγνοείς. Όταν ο έρωτας υπάρχει μέσα σου είναι σα φωτιά που σε καίει, μη τον αφήσεις να γίνει στάχτυ.
Μια φορά τον αισθάνθηκα να έρχεται. Μια, μόνο μια. Δεύτερη δεν έχει. Κι αν πιστέψεις ποτέ ότι ήρθε ξανά, ψέματα λες. Μια φορά έρχεται και πάντα θα ξεχωρίζει.

Tags: Kate Hilverost, Όλες οι αισθήσεις σε λειτουργία

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 shares

See You In FB