Να εκπέμπεις έρωτα, να μυρίζεις έρωτα, να εμπνέεις έρωτα

της Χριστίνας Παλακίδου

Να εκπέμπεις έρωτα, να μυρίζεις έρωτα, να εμπνέεις έρωτα.

Ναι, αυτή είμαι εγώ.

Ο έρωτας θα μπορούσε να έχει άλλη θέση στη ζωή σου. Θα μπορούσε ακόμη να κρύβεται μέσα σου. Να είσαι ερωτικό άτομο, ερωτευμένη με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν, τη δουλειά σου, τις δράσεις σου, τις πεποιθήσεις σου. Στη ζωή σου θα έρθει να χαράξει μια παράλληλη πορεία δίπλα σου, κάποτε, κάποιος άλλος άνθρωπος, σεβόμενος τις επιθυμίες του αλλά και τις δικές σου. Δε θα σε επισκιάσει αλλά θα σου κρατήσει το χέρι, δε θα σε τρομάξει αλλά θα σε κάνει να χαμογελάς, θα σε ντοπάρει μ’ ενέργεια αλλά θα σε ωθεί και να δημιουργείς, δε θα προσπαθεί να σε αλλάξει, αλλά θα σε αγαπάει και θα σ’ εκτιμάει ακριβώς γι’ αυτό που είσαι. Ένας ερωτικός άνθρωπος.

Μέσα στην πορεία της ζωής μας, είναι σχεδόν αναπόφευκτη η συνάντηση κι η συνύπαρξή μας με άλλες ψυχές. Με κάποιους ανθρώπους, οι ζωές μας έχουν μια κοινή πορεία, με κάποιους άλλους, δεν έχουν κανένα κοινό και με κάποιους άλλους απλώς συναντιόμαστε. Κάθε άνθρωπος που συναντάς στο δρόμο σου, έχει τη δική του ιστορία. Λένε πως όλοι περνούν απ’ τη ζωή μας για κάποιο λόγο. Τίποτα δε γίνεται τυχαία. Σίγουρα δεν περνάνε ξαφνικά κάποιοι απ’ τη ζωή μας και την κάνουν χίλια κομμάτια ή την αλλάζουν προς το καλύτερο ή συνυπάρχουν μαζί σου.

Οι άνθρωποι γύρω μας μπορεί να λένε πολλά. Σημασία έχει τι πιστεύουμε, τι λέμε και τι σκεφτόμαστε εμείς. Εμείς αγαπάμε, εμείς αισθανόμαστε, εμείς πονάμε.

Εγώ όμως, όπως πάντα, με κάθε μου μήνυμα, με κάθε μου κείμενο, μιλάω σε σένα για τον έρωτα, σαν ερωτικός άνθρωπος που είμαι και ξέρω πως είσαι και συ. Αγχώνεσαι πολύ με όσα κάνεις μα είμαι βέβαιη πως σκίζεις κάθε φορά. Και εγώ θα έρθω να σε δω όπου κι αν είσαι όπως πάντα. Να σε υποστηρίξω, να σε θαυμάσω. Είμαι εκεί γιατί το θέλω. Άλλωστε είμαι εκεί για σένα. Γι’ αυτό θέλω μόνο να θυμάσαι όλα όσα σου έκανα, όλα όσα σου είπα όλον αυτό τον καιρό που είμαι ερωτευμένη μαζί σου. Θέλω να με θυμάσαι πού και πού. Θέλω να θυμάσαι το άρωμα της σάρκας μου όταν αγγίζω το λαιμό σου, τη μυρωδιά των μαλλιών μου πάνω σου όταν σ’ αγκαλιάζω, το βλέμμα μου για σένα όποτε σε κοιτώ σε όποιο σημείο του ορίζοντα κι αν είσαι, τη γεύση που θα άφηνα στα χείλη σου αν μπορούσα.

Αυτό είναι έρωτας. Ναι, αυτός είσαι εσύ.

Tags: Να εκπέμπεις έρωτα να μυρίζεις έρωτα να εμπνέεις έρωτα, Χριστίνα Παλακίδου

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 shares

See You In FB