Μαζί. Χωρίς ημερομηνία λήξης

της Βαλίνας Τραϊκάπη

Ακούω τους παλμούς της καρδιάς σου και ο κόσμος σείεται ανάμεσα στον έρωτα και την αγάπη που τρέφει η καρδιά μου για κάθε εκατοστό του κορμιού σου. Ο εγκέφαλός μου σχεδόν τραντάζεται κάθε φορά που τα χείλη μου ξαπλώνουν πάνω στα δικά σου και μικρές εκρήξεις πυροδοτούν μέχρι και τις άκρες των δαχτύλων να νιώσουν τη στιγμή. Η συναισθηματική υπερχείλιση σχεδόν με τρομάζει αλλά ταυτόχρονα με γοητεύει επικίνδυνα.

Επιθυμία, απόλυτη και ολοκληρωτική, απελευθερωμένη από παρωπίδες και αγνή σαν τον πρώτο εφηβικό έρωτα.

Σκλαβωμένη και δεμένη πάνω σου, κάτι σαν το μοναδικό κομμάτι το οποίο ολοκληρώνει το παζλ που λέγεται «Εσύ» ή «Εγώ» δεν έχει καμία σημασία, γιατί το μαζί είναι ουδέτερο και δεν έχει φύλο. Ο υπέρηχος της αγάπης μας δεν σκιαγραφεί ρωγμές και ατέλειες αλλά θεμέλια και αγάπη που πολλαπλασιάζεται καθημερινά με φόντο την υπόσχεση που δώσαμε ο ένας στον άλλον. Με αγκαλιάζεις και ο κόσμος μου πνίγεται από το δικό σου παράδεισο καθώς μικρές δόσεις οξυγόνου γεμίζουν τα σωθικά μου. Το αεράκι που νιώθω στο λαιμό μου ερεθίζει της νευρικές απολήξεις και ο ερωτισμός καταλαμβάνει σαν αγρίμι για άλλη μια φορά το δωμάτιο. Δε θυμάμαι να θύμωσα πραγματικά μαζί σου ποτέ κι αυτό γιατί ο έρωτας γεννά την άμυνα και η άμυνα την αγάπη όχι για να σώσει τα κακώς γενόμενα αλλά για να μην τα προκαλέσει.

Ο έρωτας άλλωστε δεν έχει εχθρούς, μονάχα τους μνηστήρες του παρελθόντος και τους φόβους του μέλλοντος.

Εσύ και Εγώ θα έχουμε πάντα ένα μαζί να μας ενώνει, πολύ ή λίγο δε θα το μετρήσω ποτέ. Μου αρκεί η επιθυμία σου η καρδιά μου να είναι πάντα ζεστή, σου αρκεί η σκέψη μου που γίνεται πράξη και έτσι γεννιέται η αγάπη που τρέφεται από το άπειρο, χωρίς ταμπέλες και φραγμούς, με όρια τον έναστρο ουρανό που κοιτάμε αγκαλιά.

Μαζί…

Χωρίς ημερομηνία λήξης…

Υ.Γ. «Δείξε μου πόσο το θέλεις και θα το κάνω να διαρκέσει… Για Πάντα»

Tags: Βαλίνα Τραϊκάπη, Μαζί... Χωρίς ημερομηνία λήξης...

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 shares

See You In FB