Ήρθες στη ζωή μου και όλα άλλαξαν

της Φραγκίσκας Στρούμπου

Ήμουν ένα ανεξάρτητο μοναχικό κορίτσι χωρίς προσκολλήσεις, αλλά ξαφνικά ήρθες στη ζωή μου και άλλαξες τον κόσμο μου εντελώς. Με το που κοιτάξαμε ο ένας τον άλλον, η καρδιά μου χτύπησε πολύ δυνατά. Άρχισα να νιώθω πράγματα με ένταση που ποτέ δεν πίστευα ότι η καρδιά μου ήταν ικανή να αισθανθεί.
Η αγάπη σου είχε μια μαγνητική έλξη που αργά και δραστικά με άλλαξε προς το καλύτερο. Κάπως έσπασε τα τείχη που έχτισα γύρω από την καρδιά μου κατά την διάρκεια των ετών. Με κάθε ειλικρίνεια, οι ανεξέλεγκτοι και απλοί μου τρόποι ήταν απλά ένας τρόπος να προστατευθώ από την αγάπη. Ήταν τρελό το πόσος πολύς χρόνος χρειάστηκε για να φτιάξω αυτούς τους τοίχους, αλλά για σένα χρειάστηκαν λίγοι μόνο μήνες για να τους ρίξεις κάτω.
Μου δίδαξες ότι υπήρχε κάτι σημαντικό που έλειπε από τη ζωή μου. Ίσως δεν είχα κανέναν που να πυροδοτήσει την ψυχή μου. Ένα πράγμα είναι σίγουρο, πυροδότησες κάθε μέρος της ύπαρξης μου και σε ερωτεύτηκα.
Μου μίλησες με έναν τρόπο που κανείς άλλος δεν μου έχει μιλήσει, με έκανες να συνειδητοποιήσω την αξία μου ως άτομο και ως γυναίκα. Με έχεις κάνει να νιώθω συναισθήματα σε βαθύ επίπεδο. Με έκανες να νιώσω την αγάπη στην αγνότερη και καθαρότερη σημασία της.
Πρέπει να παραδεχτώ, ότι αμφισβητούσα την αγάπη μας περισσότερο από ό,τι έπρεπε, επειδή είναι πάρα πολύ δύσκολο να πιστέψουμε ότι αυτό το καταπληκτικό πράγμα που έχουμε συμβαίνει στην πραγματικότητα σε μας. Είναι δύσκολο να τυλίξω το κεφάλι μου γύρω από το πόσο φωτεινότερη είναι η ζωή μου μαζί σου, έτσι ένα μέρος μου θέλει να σαμποτάρει την πραγματικότητά μας. Με την παράλογη σκέψη που σε αφήνω να φύγεις, θα παγώσει αυτήν την πραγματικότητα αμέσως, οπότε δεν εξαφανίζεται ποτέ στην ανυπαρξία.
Ταυτόχρονα, σκέφτομαι τη ζωή μου χωρίς εσένα και νιώθω σαν ένα κομμάτι από εμένα να λείπει αν τραβήξουμε διαφορετικούς δρόμους. Στο τέλος όλων αυτών, τα πράγματα συμβαίνουν για κάποιο λόγο, και το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να πας με τη ροή των γεγονότων και να δεις τι συμβαίνει. Επιλέγω να συνεχίσω να σε αγαπώ.
Ξέρω ότι δεν θέλω τα χείλη κάποιου άλλου να με φιλήσουν αν δεν είναι τα δικά σου. Δεν θέλω τα χέρια κάποιου άλλου να με κρατούν αν δεν είναι τα δικά σου. Αγαπάω απόλυτα τα πάντα σε σένα. Κάθε αρετή, κάθε ελάττωμα, σε αγαπάω ολόκληρο.
Ποτέ δεν φαντάστηκα ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί σε μένα, αλλά συνέβη. Ήρθε η μέρα εκείνη που ήθελα να αγαπώ και να αισθάνομαι ότι με αγαπάνε και γι’ αυτό σε ευχαριστώ.
Δεν ξέρω που θα καταλήξουμε, δεν είμαι σίγουρη αν θα βρισκόμαστε στη ζωή άλλων σε κάποια χρόνια από τώρα. Ένα πράγμα είναι σίγουρο, απολαμβάνω κάθε δευτερόλεπτο μαζί σου. Εκτιμώ κάθε αναπνοή που παίρνω δίπλα σου και θα το ζήσω στο έπακρο μέχρι το τέλος.
Σε ευχαριστώ: ευχαριστώ που με αγαπάς, σε ευχαριστώ που με κάνεις να ξεχνάω τον κόσμο όταν είμαι μαζί σου και σε ευχαριστώ που έριξες τα τείχη μου.

Tags: Ήρθες στη ζωή μου και όλα άλλαξαν, Φραγκίσκα Στρούμπου

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 shares

See You In FB