Είναι φορές που φοβάμαι

της Kate Hilverost

Είναι φορές που φοβάμαι. Φοβάμαι για μένα, για σένα, για όλους τους αγαπημένους. Δεν είναι για μένα που με νοιάζει, αλλά για εκείνους, τι θα κάνουν αν δεν είμαι εγώ εκεί. Δεν μπορώ να είμαι πάντα εκεί.

Δεν υπάρχει βαρύτερο συναίσθημα από εκείνο του φόβου, μην πάθουν κακό αγαπημένα πρόσωπα. Πώς να τα προστατέψω; Εκείνη είναι η ανάγκη που μου γεννάται, να τους προστατεύσω. Να είμαι εκεί ακόμη και τις στιγμές που δεν είμαι. Να αποτρέψω το κακό. Μπορείς όμως το κακό να το αποτρέψεις, όταν από τη μοίρα είναι προαποφασισμένο ότι θα γίνει; Δεν μπορείς, σιωπηλά περιμένεις, ότι κι αν έρθει, μπόρες, χαλάζι, ήλιο, βροχή. Όλα τα περιμένεις και όλα τα αντέχεις. Είναι στιγμές που λέω δεν μπορώ περισσότερο κι όλο δοκιμάζομαι και υπομένω.
Ξέρω πως από την ζωή προετοιμάζομαι να αντέξω πιο πολλά, να μάθω να αντέχω ακόμα και τις στιγμές που γονατίζω. Πρέπει να στέκομαι στα πόδια μου. Βράχος για εκείνους, να παίρνουν δύναμη από εμένα όταν συνεχίζω να κοιτώ ψηλά. Αν δουν εμένα να λυγίζω θα πέσουν κι εκείνοι.
Καλό ή κακό δεν το αισθάνομαι, δεν σκύβω το κεφάλι ακόμη κι αν το χέρι και η καρδιά μου τρέμει μπρος στα μελλούμενα. Φοβάμαι, πάντα φοβάμαι το κακό που έρχεται, το ξέρω, το αισθάνομαι όταν έρχεται αλλά να το αποτρέψω δε μπορώ.

Θα πολεμώ για εκείνους μέχρι την τελευταία μου ανάσα.

Tags: Kate Hilverost, Είναι φορές που φοβάμαι

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 shares

See You In FB