Kapamaru: Pasta à la minute!

Τα τελευταία χρόνια η κουζίνα της Θεσσαλονίκης έχει εξελιχθεί διαθέτοντας μια ποικιλία προτάσεων διαφορετικών ειδών κουζίνας και γεύσεων. Αν θες κι εσύ να γυμνάσεις τον ουρανίσκο σου και να γευτείς κάτι φρέσκο ιδιαίτερο και street, δεν έχεις παρά να επισκεφτείς το Kapamaru pasta. Η ονομασία είναι εμπνευσμένη από τον κεντρικό χαρακτήρα ενός Ιαπωνικού anime και manga των 80’s o οποίος έτρωγε συνέχεια μακαρόνια κάτι το οποίο φαίνεται και στις επιρροές στη διακόσμηση με σκηνές από anime και τέχνη.
Οι λάτρεις των ζυμαρικών συνηθίζουν να ξετρυπώνουν κάθε γωνιά που φημίζεται για την περίφημη pasta. Φτιαγμένη στο λεπτό μπροστά στα μάτια σου, ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς.Pasta à la minute το μότο του, υπόσχεται μια διαφορετική street food γεύση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης Εσύ δεν έχεις παρά να διαλέξεις ανάμεσα στα διάφορα είδη ζυμαρικών όπως πέννες, σπαγγέτι, λινγκουίνι, τριβελάκι, κοχυλάκι αλλά και τορτελίνια ολικής άλεσης με ή χωρίς γλουτένη και όλα όσα τις συνοδεύουν.

Εκτός από τις κλασικές καρμπονάρα και μπολονέζ, πρέπει να δοκιμάσετε το «Μανιτόπουλο» (λευκή σάλτσα, κοτόπουλο, μανιτάρια, λάδι τρούφας), την «Αματριτσιάνα» (μπέικον, πεκορίνο, φρέσκια ντομάτα, τσίλι, λευκό κρασί) αλλά και τη «Mεσογειακή» μακαρονάδα με σολωμό, σάλτσα άνιθου και λάιμ για αυτούς που προτιμούν τις πιο gourme γεύσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι το μενού έχει επιμεληθεί ο γνωστός σεφ Χρήστος Ιωαννίδης.
Τέλος, για εσένα που θέλεις κάτι γρήγορο, οικονομικό και ποιοτικό απόλαυσε on the go τα αγαπημένα σου ζυμαρικά σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία της Θεσσαλονίκης, πλατεία Ναυαρίνου, Δημητρίου Γούναρη 36.

Ετικέτες: , , , ,

Related Posts

by
Feelings. Facts. Faces. Full of Beauty. Fwords.
Previous Post Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

170 shares

See You In FB